ainoh7 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 prosze o porade jak z kapusty kiszonej zrobic jakas kapuste do obiadu? mam 40 dg kiszonej i nie wiem co tam dodac i jak zrobic zeby było cos do biadu z niej . prosze o jakies porady i przepisiki... ale takie łatwe i szybkie Cytuj
basga Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Bardzo smaczny jest placek z kiszoną kapustą,przepis jest na forum. Robiłam go i wszystkim nam smakował,zwłaszcza na ciepło,polany ketchupem. Możesz też zrobić suróweczkę:dodaj startą marchewkę,cebulkę,jabłko,trochę kminku,majeranku-wymieszaj z oliwą. Cytuj
ainoh7 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Możesz też zrobić suróweczkę:dodaj startą marchewkę,cebulkę,jabłko,trochę kminku,majeranku-wymieszaj z oliwą. o własnie o takie cos mi chodziło. ale tej kapusty nie gotowac? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 nie do surówki daje się surową pyszna jest polecam :razz: Cytuj
julka_s Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Ja dodaje jeszcze troszke cukru zeby nie byla za kwasna i sparzona cebulke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi