Justyna.K Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 naleśniki z maślanki truskawkowej z czekodżemem truskawkowym SKŁADNIKI: :shock: MAŚLANKA TRUSKAWKOWA 1000G :grin: MĄKA + PROSZEK DO PIECZENIA :grin: JAJKO :twisted: CZEKODŻEM WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ MIKSEREM NIE PODAWAŁAM ILOŚCI BO WSZYSTKO SYPAŁAM NA OKO WIĘC WIADOMO KAŻDY DAJE TYLE ŻEBY POWSTAŁO NIEZBYT GĘSTE CIASTO NALEŚNIKOWE. SMAŻYMY NA OLEJU I SMARUJEMY CZEKODŻEMEM.MÓWIĘ WAM PYCHOTA :evil: TAKA SZYBKA KOLACJA MOJA MAŁA NIEJADEK ALE TE NALEŚNIKI WSUWA ŻE AŻ MIŁO PATRZEĆ :razz: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] NALEŚNIKI MAJĄ ŚLICZNY KOLOREK POLECAM I POZDRAWIAM Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 wczoraj zrobiłam te naleśniki dałam również maślankę truskawkową + pokrojone banany w plasterki naprawdę wyszły pyszne polecam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Justynko jak to się mogło stać że wcześniej nie widziałam tego przepisu :P Muszę koniecznie zrobić :D zrobiła bym już dziś ale wszyscy będą dopiero wieczorkiem :D To chyba jak syn jutro przyjdzie to zrobię :P bardzo ciekawi mnie ich smak bo wyglądają apetycznie :D Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 zrób koniecznie z tymi bananami jak już zrobisz i spróbujecie to napisz co sądzicie . :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Uprzejmie donoszę o zmianie planów :D miało być dziś leczo , ale M zadzwonił i mówię że dopiero jak wróci wieczorkiem coś zrobię a on na to że będzie wcześniej i chce mu się naleśników :D on chyba nas podsłuchiwał :cry: Właśnie się za nie biorę :P tym razem zrobię z jabłkami bo już nie che mi się biec po banany, ale następnym razem będą z bananami :D Dam znać jak smakowały :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Placki reklamuję :P zostało tylko tyle :P Jak M się przysiadł to nie mogłam go odgonić :D Cytuj
Justyna.K Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 super że smakowały ja z kolei następnym razem zrobię z jabłkami. :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Justynko z tego co wiem pocztą pantoflową to Basga też ma na nie apetyt :P ale Ciii :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 :P :P :D Cytuj
Klamerka Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 O rajuuuu ale mi smaku narobiłyście! :P Koniecznie muszę wypróbować! Najlepiej już jutro! :P Widzę, że nie robicie klasycznych naleśników na całą patelnię tylko takie małe placuszki. Też czasami tak robię, dodaję wówczas sporo wiórków kokosowych. Polecam gorąco bo są wówczas przepyszne! :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Klamerko one są tak puszyste i kruchutkie że byś ich nie przewróciła gdybyś zrobiła duże :P Cytuj
basga Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Ja też dziś robiłam takie racuszki,tyle ze z jabłkami-pychota,a to 3 które zostały-te najbardziej spieczone! :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 A nie mówiłam po cichutku :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 basqa czekałam cierpliwie na fotki............ :P cieszę się że WAS skusiłam. :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi