ina12 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Z samego rana miła niespodzianka dla mnie. Dorotko dziękuję za opinię, ocenę, za fotkę i cieszę się że tak bardzo smakowały. Pozdrawiam Cytuj
broker Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Takie cebulaki sprzedają w Carrefourze, ale muszę sprawować zrobić to samemu ;) Cytuj
MoniaPe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Szukałam takiego przepisu! Uwielbiam cebulaki od czasów szkoły średniej - sprzedawali je na szkolnej stołówce. Robię listę składników i lecę na zakupy ;) Cytuj
UzytkownikWI Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Uhuhu dzięki temu, że pojawiłem się w tym temacie, przypomniał mi się smak dzieciństwa. Faktycznie ten niezapominany smak o którym jednak się zapomniało. Trzeba spróbować zrobić to samemu :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi