kasica Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 ludzie pomozcie szukam przepisow na jakies dobre salataki ale nic nie moge znalezc. POMOCY !!!! :razz: :razz: :shock: :grin: :grin: :twisted: :evil: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 KASICA WEJDZ NA DZIAŁ Z SAŁATKAMI TAM PEŁNO SMACZNYCH SAŁATEK A CZEGO DOKŁADNIE SZUKASZ???? Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Proponuję Ci Kasico sałatki, które mi szczególnie przypadły do gustu : Strona główna: - Warstwowa sałatka z tuńczyka - Sałatka śledziowa z ketchupem - Sałatka z zupek chińskich - Sałatka- hit przyjęcia Justyny.K. ( tej nie robiłam, ale może być bardzo dobra) Forum- sałatki: - Sałatka Gyros - Śledzik w Curry - Kukurydza z czosnkiem- Pychotka! Te robiłam, były bardzo smaczne; mam jeszcze parę na liście do wypróbowania. Pozdrawiam Cię serdecznie. :grin: :razz: :shock: Renata Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Dla ułatwienia podam linki do działów na sałatki (m.in. na te sałatki, które zaproponowała Renia :shock:): :grin: Sałatki na forum :razz: Sałatki na Smaczny.pl Cytuj
kasica Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dziekuje jestem nowa i niezbyt obcykana :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Nie ma sprawy - jakby co to pytaj - pomożemy :wink: Cytuj
mac51 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Moja tradycyjna sałatka z majonezem: *puszka groszku *puszka kukurydzy *4 ugotowane ziemniaki *4 jajka na twardo *słoiczek oliwek *marynowane grzybki *3 płaty papryki konserwowej *4 ogórki konserwowe *3 jabłka bez skórki *sól,cukier,pieprz,musztarda(do smaku),majonez-ja daję"Kielecki" Pokroić wszystko w drobną kostkę,dodać groszek,kukurydzę,wymieszać z majonezem,troche musztardy-doprawić do smaku. Dla ułatwienia używam takiego ręcznego miksera do rozdrabniana.O wiele szybciej,polecam.Smacznego :grin: PS.Robiłem wczoraj :razz: Cytuj
ela52 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ja rowniez uzywam do salatek recznego miksera do rozdrabniania produktow,ile czasu mozna zaoszczedzic. Pozdrawiam serdecznie :wink: :grin: :grin: :razz: Cytuj
sylwia791 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 JA WAM POWIEM ZE MAM TAKI MIKSER W DOMU ALE GO NIE UZYWAM BO JAKOS MI SIE W NIM WSZYSTKO BRZDKO KROI ALBO NIEDOKLADNIE MOZE MAM JAKIS ZEPSUTY NP CEBULI ALBO KAPUSTY W NM NIE MOGE POKROIC BO MI SIE WSZYSTKO W SRODKU ROZLATUJE I NIE CHCE POKROIC Cytuj
basga Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ja też mam ręczny mikser :grin: ,tak wygląda-kroi w kosteczkę jabłka i inne,bardziej miękkie produkty:jajka,marchewkę itd. Do twardszych warzyw używam tarki na elektryczną maszynkę do mięsa,super trze żółty ser,orzechy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ja również posiadam takie ręczne urządzenie,szczególnie przydatne jest przy krojeniu jarzyn do sałatki jarzynowej :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ja też mam to samo i jajka gotowane też kroję. Stara metoda ale bardzo dobra. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ja też mam takie ręczne urządzenie, i bardzo często go używam, a szczególnie przy robieniu sałatki jarzynowej tak jak dziewczyny :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi