renigliwice Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Co upiekłyście/upiekliście na niedzielę? Ja upiekłam Ciasto "Wenus". :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Basiu! Przepis na stefankę jabłkową jest na forum? Bo jak nie, to bardzo proszę o przepisik. Ona jest przełożona herbatnikami, prawda? Ile warstw herbatników? :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Już zauważyłam przepis. :razz: Dzięki. Cytuj
agajka Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 szarlotka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja piekłam babkę na oleju oblaną polewą czekoladową :razz: Cytuj
basga Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Basiu! Przepis na stefankę jabłkową jest na forum? Bo jak nie, to bardzo proszę o przepisik. Ona jest przełożona herbatnikami, prawda? Ile warstw herbatników? :razz: RENIU-wyszło 4 warstw herbatników i 3 przełożenia masą jabłkową. Cytuj
kate_76 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ja "znowu "pieklam sernik Isaura ,tak nam to ciasto smakuje ! w niedziele rano juz nie bylo wiec po poludniu robilam jeszcze chrusty Cytuj
bernadettt Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ja upiekłam ciasto 'Pawi ogon' z przepisu Joli_A ze strony www.extra.smaczny.pl Cytuj
renigliwice Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Bernadett! Ale śliczne ciasto, jak pięknie się prezentuje. Tego przepisu nie ma chyba na forum, prawda? Szkoda, bo mam na niego ogromną ochotę. :razz: :arrow: :razz: Gratuluję Ci Bernadett tak udanego wypieku a Joli przepisu. Pa :wink: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Reniu - ten przepis jest na ekstra smaczny. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Bernadettt - jakie Ci wyszło piękne cudo. Ale mi ślinka cieknie ojej... Cytuj
bernadettt Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Dziękuję.Faktycznie ciasto bardzo efektowne i też pyszne.Ale to zasługa Joli_A.Po prostu przepis jest świetny.Jak już wcześniej napisałam znajdziecie go tutaj Pozdrawiam. :razz: :arrow: :arrow: :wink: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi