basga Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 a u nas karpatka z pudełka. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 A ja nic nie piekłam, bo byłam chora i leżałam plackiem... :neutral: a miałam w planach sernik, może upiekę go jakoś teraz.... Cytuj
Libercio Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Moja mama upiekła sernik na niedzielę mogę Cię wirtualnie poczęstować:) [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Aaa... dziękuję bardzo :mrgreen: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 biszkopt z jabłkami zanurzonymi w galaretce a na wierzchu krem z mascarpone i bitej śmietany, posypany prażonymi płatkami migdałowymi [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 O mniam! :grin: Widzę, że posmarowałaś też biszkopt krem, żeby masa galaretkowa się trzymała - dobry pomysł, bo sama galaretka na biszkopcie to się potem oddziela... Ja zabieram się za kruche ciasto z owocami i budyniem Cytuj
figiel Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Czekoladowe ciastka na maślance . Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 migdałowe ciasto z gruszkami i z imbirem z przepisu Małgosi Pyszne bardzo jest [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 wczorajszego ciasta juz prawie nie ma, więc dopiekłam rogaliki krucho-drożdżowe. Taki małe na jeden kęs i bardzo chrrrrrrrrrrrrrrrrrupiące :grin: Cytuj
Libercio Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Upiekłam śliczne babeczki - niestety z powodu nieuwagi usunęłam zdjęcia z aparatu.... [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Wafelki z masą owocową :) Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Kruche z dynią i galaretką Cytuj
asienka19873 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja robiłam na sobotę dwa ciasta na imprezę urodzinowa Sernik na zimno Zebra https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_sernik__na_zimno_zebra Charlotta Royal z kremem pomarańczowym https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_charlotta_royal_z_kremem_pomaranczowym 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi