Dorunia Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 A ja właśnie skończyłam piec ciasteczka amoniaczki :) Cytuj
Libercio Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 asienka19873 prześliczna fantazja na 60 urodziny teścia! Ja przygotowałam proste czekoladki - zajęło mi to zaledwie 5 minut:) 1 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 a u mnie dzisiaj sernik w czekoladowym cieście i z czekoladowymi kropelkami w środku Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mniam! pięknie się prezentuje ten serniczek, aż zjadłoby się kawałeczek :biggrin: Ja piekłam w piątek kokosowe z galaretką WOW! Teraz zerknęłam na poprzednią stronę, a tam... dziewczyny jakie wypieki SUPER! Asieńko piękne ciasta zrobiłaś, prezentują się wspaniale, gratuluję :D 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dziękuję Dorotko :) wszystkim smakowało i też się podobało :) Cytuj
Klucha Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 U mnie był sernik wiedeński - zjedzony w połowie przez szanownego małżonka - ale pieczony z myślą o nim :) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Uwielbiam serniki 🙂 U mnie babka z dynią Cytuj
Libercio Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Na tą niedzielę planuję upiec krówkę na herbatnikach i krakersach Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 pysznie się zapowiada - zrób zdjęcie i pokaż jak Ci wyszła ;) Cytuj
Klucha Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Babka z dynią? Czy mogłabym prosić o przepis? Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Dobrze podam, ale muszę go najpierw opracować :blush: może być w poniedziałek-wtorek czy to będzie za późno? Ja będę w sobotę piekła pączki - taki mam plan i szukam pomocnika :mrgreen: ;) Cytuj
Klucha Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Na taki przepis to mogę czekać ile będzie trzeba :) Dorota, i jak te Twoje pączki? A pomocnik się znalazł? Ten maluszek na zdjęciu to chyba jeszcze za mały za pomocnika? Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Oj oj dodałam ten przepis na stronę we wtorek, a zapomniał dodać na forum.... upsss przepraszam :blush: Babka z dyni prezentowała się tak: A tutaj jest przepis: KLIK Dziękuję, pączki się udały i prezentowały się tak: Tak pomocnik się znalazł - pomagała mi babcia, a ten maluszek już trochę większy, no ale do pączków to jeszcze za mały ;-) Pozdrawiam 🙂 1 Cytuj
AnnaK Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Można się poczęstować? :biggrin: U mnie dzis kupne pączki, a w sobotę będę smażyła racuchy-chlapaki z powidłami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi