basga Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 a u mnie w piekarniku dochodzi sernik. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 kruche z rabarbarem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Śliczne ciasta dziewczyny, aż ślinka leci :D Asieńko torciki prześliczne! :D Ja nic nie piekłam, bo byliśmy na Komunii i tam zajadaliśmy się pysznościami :biggrin: 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Dziękuję Dorotko, mój kuzynek był zachwycony tortem :) teściowa również :) pozdrawiam Cytuj
Libercio Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 We wtorek upiekłam trzy blachy placka cynamonowego:) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 ciasto z rabarbarem, przykryte pierzynką serową (z mlekiem skondensowanym) i pod kruszonką owsianą, aromatyzowaną tonką [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 u mnie wciąż króluje rabarbar. Dzisiaj ciasto ucierane z rabarbarem i z marcepanem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 u mnie właśnie rośnie drożdżowe-będzie też z rabarbarem i kruszonką. Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 A ja będę dzisiaj piekła sernik z ananasami i kremem ananasowym :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Torcik mikado "ubrany" w barwy Borussi Dortmund dla mojego męża :) i stefankę-przekładaniec chałwowo-budyniowy https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_stefanka__przekladaniec_chalwowo_budyniowy https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi__torcik_mikado,ksiazka,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Po południu będę piekła szarlotkę z budyniem na kruchym spodzie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.