Dorota Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Mmm... same pyszności dziewczyny! :grin: Doruniu uwielbiam taką szarlotkę :mrgreen: Asieńko ta stefanka apetycznie się prezentuje :wub: Ja będę piekła ciasto z rabarbarem z piernikową nutką ;-) 1 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 a u mnie sernik z curdem z mango [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Libercio Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Upiekłam napoleonkę z plewą z białej czekolady. Pychotka - na pewno do niedzieli nie wytrzyma u mnie w lodówce... Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 WoW! ale smakowitości :D moje ciasto już zjedzone trzeba pomyśleć o kolejnym ;) Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Na FB na "smacznym" profilu skusiła mnie Galaretkowa fantazja rabarbarowo-truskawkowa. Dziś się za to wzięłam,jednak z niewielkimi zmianami-spód będzie u mnie biszkoptowy,a galaretki cytrynowe,bo gapa-zapomniałam kupić agrestowe,a cytrynowe miałam w domu. Cytuj
basga Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Drożdzowe Iny z aronią mrożoną. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tort czekoladowy dla koleżanki ( w środku ciasto murzynek przełożone kremem z czekoladowej śmietany......bardzoooo czekoladowe :) ) Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Piękny torcik Asieńko i ładnie udekorowany 🙂 Wygląda na truskawkowy lub malinowy :grin: Basiu, cieszę się że skusiłaś się na to ciasto z rabarbarem, biszkoptowy spód też dobry pomysł, bo ciasto jest miękkie "od razu" ;-) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dziękuję Dorotko, cieszę się że się podoba :) nasza solenizantka była zachwycona, tort był w jej ulubionym kolorze :) masz rację można by było tak pomyśleć że ciasto w innym smaku :) pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Piekłam wczoraj ucierane ciasto z truskawkami :) Cytuj
figiel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 :rolleyes: Jogurtowo -truskawkowe na biszkopcie Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mnie dziś wyszedł zakalec >>> a miał być pyszny jogurtowy :angry: Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Oj, czasami tak bywa Katarzynko... a zazwyczaj wtedy jak nam zależy, aby fajnie wyszło, a tu klapa... Ja będę dzisiaj piekła ciasto z truskawkami i rabarbarem ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kurcze... aż wstyd się przyznać, ale mi też wczoraj wyszedł zakalec :angry: :angry: :angry: Chyba za dużo owoców dałam... ach, ach... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi