AnnaK Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Ciasteczka francuskie z serem i rodzynkami. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 WoW! Same smakowitości dziewczynki upiekłyście :biggrin: Ciasteczka - pyszotki, torciki - pięknie zrobione i jakie apetyczne - jeden maluszek oglądał ze mną te wypieki, widział misia i teraz też takiego chce ;-) Krysiu dlaczego nie jesteś z niej zadowolona, dla mnie jest ok, i właśnie na taką "góralską" wygląda, w dodatku się nie rozpada, nie jest przypalona.... czyli wszystko ok 🙂 1 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Doroto, plasterki jabłek miałam za cieniutkie i część się po prostu rozsmażyła a powinna zostać w całości. I włączyłam za wysoką temperaturę i góra ciasta zrobiła się zbyt twarda. A wczoraj piekłam rozetę drożdżową z nadzieniem orzechowym [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
figiel Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Wyszła ci przepiękna , równa -gratuluję !!! Dostałam od przyjaciólki linka rosyjskiej stronki z tymi wypiekami , przymierzam sie do podobnej , tylko na pikantnie. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Aha, ale i tak apetycznie wyglądała :) A to kolejne cudo, też super wygląda, aż szkoda kroić :biggrin: To fajnie Figielku, będę Ci kibicować i czekać z niecierpliwością na Twój wypiek, bo może i ja się potem skuszę :mrgreen: ;) Ja piekłam na weekend ciasto z kaszą manną i masą dyniowo-jabłkową ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 U mnie nadal króluje dynia w kuchni :biggrin: Upiekłam już ciasteczka dyniowe, które wglądają tak: A przede mną jeszcze serniczek z dodatkiem dyni ;-) Cytuj
figiel Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Smakowicie się prezentują te ciasteczka ..no i na czasie 🙂 Ja upiekłam gruszkową fantazję :mrgreen: ... i ciasteczka kruche . Cytuj
AnnaK Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Dziewczyny, ale pyszności zrobiłyście. Ja upiekłam Murzynka, ale miałam mało rodzynek więc dołożyłam jabłka pokrojone w kostkę. Wyszło przez przypadek bardzo smaczne ciacho. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 za nic nie dało się ładnie cyknąć tego ciasta. Ale za to jest pyszne. Ciasto z prażonym w karmelu słonecznikiem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja ugotowałam babkę z jabłkami,suszonymi śliwkami i polałam ją polewą czekoladową z kawałkami pomarańczy :) Cytuj
figiel Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 bułeczki cynamonowe. Też za mną chodzą 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Mniaaaam ale smakowitości gościły u Was w ten weekend... :biggrin: super zdjęcia, pięknie wyszły te ciasta - wszystkie bez wyjątku :wub: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi