Dorota Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 WoW! Jakie pięknie, apetyczne ciasteczka, schrupałabym kilka :mrgreen: Widzę piękne zbiory w koszyku, to tegoroczne? :) Cytuj
figiel Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Proszę się poczęstować :) Tak , grzybki tegoroczne , dokładnie 9 października zebrane . Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Aaa.... dziękuję, dziękuję :mrgreen: Grzybki piękne jak na tegoroczny sezon grzybowy (takie czyste, białe, suche - bo moja babcia to narzekała na te grzybki, które uzbierała... po ususzeniu zrobiły się czarne... nieapetyczne :wacko:) Cytuj
figiel Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 To się zgadzam z babcią ,u nas było podobnie . Te grzyby ze zdjęcia są akurat na początku wysypu i były takie w miarę , ale czym później to gorsze .Na koncu to same się rozsypywały :wacko: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 babka na ajerkoniaku [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Super zdjęcie, apetyczna babeczka o pięknym żółtym kolorze :biggrin: Ja też piekłam babkę, ale z marchewką i dynią ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 w rzeczywistości ten żółty jest jeszcze bardziej intensywny. To zasługa jajek na których piekę. No i ten adwokat też chyba się przyczynił Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 dzisiaj już upieczona szarlotka krucho-drożdżowa. To chyba najsmaczniejsza ze wszystkich szarlotek [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Na taką też wygląda, a można prosić przepis ;) I znowu ten piękny złoty kolor :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 U mnie jakby już karnawałowo , ale to na zamówienie 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Oo oo oo :biggrin: Piękne wypieki Figielku :biggrin: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 I znowu ten piękny złoty kolor :biggrin: ten kolor to zasługa jajek. Od szczęśliwych i dobrze karmionych kur. Przepis polecam bardzo, bo roboty mało a efekt wow :) Cytuj
aamms Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 W niedzielę ciasto na śmietanie, wczoraj chleb włoski a za chwilę idę piec sernik wiedeński.. pierwszy raz w życiu.. :wacko: mam nadzieję, że wyjdzie.. :blush: Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Trzymam kciuki, żeby się udał :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.