asienka19873 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Piekłam w sobotę jabłecznik i zrobiłam torcik mikado dla teściowej :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja piekłam metrowca :) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Mniam! Jakie super smakowitości 🙂 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 był przepyszny sernik tydzien temu a w tę sobotę robiłam migdałową chalkę z dodatkiem semoliny [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i w niedzielę smazyłam krążki drożdżowe na semolinie robione [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
AnnaK Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 W sobotę były muffinki, a w tym tygodniu mam w planie pieczenie pierniczków świątecznych. Cytuj
AnnaK Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Gdzie mogę znaleźć przepis na szarlotkę krucho-drożdżową Krystyny9 (z poprzedniej strony)? Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 w moim poście "1398" odsyłam do przepisu Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Mniam!! Krysiu super wypieki! Te pączuszki pierwsza klasa :wub: ojjj schrupałabym chociaż jednego :mrgreen: Ja ostatnio nic nie piekłam, bo trochę wyjazdów miałam, a to takie męczące, a przy takiej pogodzie to dopiero człowiek pada... :dry: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Ostatnio zrobiłam bardzo pyszny torcik węgierski-Somlói galuska :) są to 3 różne biszkopty ( cytrynowy, kakaowy i orzechowy) przełożone kremem budyniowo-śmietanowym. https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_torcik_wegierski___somloi_galuska Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 u mnie dzisiaj taki inny pleśniak. Inny, bo dodatkowo z serem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czyli Krysiu pleśniak na bogato - super wypiek :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Powiem Ci Doroto, że mnie normalnie urzekł smak tego ciasta. Nie miałam pojęcia że takie dobre mi wyjdzie. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 No wygląda smakowicie, czyli takie musi być :D A mogę prosić o przepis? Cytuj
basga Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 do pracy upiekłam sernik ze śmietany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.