Dorunia Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 U mnie sernik czarno biały z serków homogenizowanych o smaku pieczonego jabłka :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 wciąż mamy sezon na jagody, więc u mnie sernik intensywnie jagodowy z białą czekoladą [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 WoW! Robi wrażenie ten serniczek :biggrin: Ja upiekłam dzisiaj kruchą szarlotkę, przepyszna mi wszyła ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 takie małe co nie co krucho drożdżowe upiekłam rano. Już nie ma :( [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
asienka19873 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 https://www.smaczny.pl/przepis,sero_brzoskwiniowiec_na_biszkopcie https://extra.smaczny.pl/przepis,w_pieciu_smakach_bardzo_szybkie_i_latwe_ciasto_z_cola Upieklam sero-brzoskwiniowca, ciasto z colą a mama robiła swój jabłecznik :) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mniam! Same pyszności! :grin: Ooo! Poznałam po zdjęciu Asieńko moje ciacho - jak miło :D Jak Wam smakowało? Bo widzę, że Ci ładnie wyszło :D U mnie kruche ciacho z jabłkowo-gruszkową masą 🙂 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dziękuję :) Dokładnie Dorotko , z twojego przepisu :) baaaaardzo smaczne było! a goście prosili o przepis ! Już dłuższy czas sie do niego przymierzalam i akurat nadarzyła sie okazja. Brzmi ciekawie, czy jest gdzieś jakiś przepis na te kruche z jabłkowo-gruszkowa masa ? Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ooo! To bardzo, bardzo się cieszę Asieńko :D Jeszcze go nie opracowałam, ale wkrótce będzie - jak go dodam na stronę to dam Ci tutaj znać ;) Dodam jeszcze, że jest to ciasto razowe, z masą jabłkowo-gruszkowa i do tego polane cytrynowym lukrem - mam bardzo smakowało :) 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Asieńko, tutaj jest przepis: KLIK a ciacho prezentuje się tak: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 a ja upiekłam dzisiaj rogaliki kruche na drożdżach [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 no mnie podusiło aby zrobić raffaelo - jednak ciasto tak wyjątkowo dzisiaj wszystkim zasmakowało, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia a na niedzielęmuszę upiec jeszcze jedną blachę :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jak wszyscy to wszyscy :) Ja też upiekłam ciasto z budyniową pianką i malinami. Bardzo smaczne ale dla mnie za słodkie choć cukru i tak zmniejszyłam [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
asienka19873 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pyszne chałeczki drożdżowe właśnie piekłam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi