Dorota Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 WoW! Ale śliczne Asieńko te oczy :) i ciekawą nazwę mają :) Ja mam jutro w planie przetestować piernik z jabłkami :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzisiaj przed pracą robiłam wafle andruty z masą owocową :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 drożdżowe dwa, z żurawiną [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
asienka19873 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wczoraj późnym wieczorem upieklam jeszcze kruche ciasteczka budyniowe, bardzo dobre, szybko sie robi :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ale pyszności pokazujecie. Orzechowe i drożdżowe musi smakować nieziemsko. Ja do Świąt już nic nie piekę. Od 3 listopada w chłodzie dojrzewa zarobiony piernik. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zrobiłam torcik śmietankowy z extra smacznego, biszkopt jasny, masa smietankowo-cytrynowa, ciasto makowe. Jest smaczne, ale ciasto makowe trochę dominuje. Do masy nie dodawalam już cukru pudru, byłoby za słodkie ! Upieke jeszcze raz, dodam mniej cukru i maku do ciasta makowego, było za ciężkie. Ale ogólnie jest dobre i ładnie wyglada w środku. https://extra.smaczny.pl/przepis,wypieki_i_potrawy_domowe_haliny__sprawdzone_torcik_smietankowy Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 a u mnie było takie bardzo proste ucierane z serem. Łaciate po prostu [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mmmm... piękne wypieki u Was gościły widzę :) A u mnie sernik z aronią :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Waniliowe rogaliki, pierniki Elizy i ciasteczka budyniowe i pare dni temu Struclę bożonarodzeniową. Chyba na tym zakończę przedświąteczne wypieki :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Hihi troszeczkę :) mam dużą rodzinkę , wszystko jedzie z nami do Polski na święta. Tam jest sporo smakoszy moich ciasteczek :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie dziwię się, bo to same pyszności, też bym się do tych smakoszy zaliczyła 😉 U nas w niedzielę taki świąteczny torcik😄 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Chętnie bym poczęstowała :) ten torcik chyba na extra smacznym jest tak ? Mam go już w ulubionych, podoba mi sie i smacznie wyglada , muszę wypróbować :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dziękuję Asieńko :) Tak, tak jest na extra smacznym :) Ja mam jutro w planie upiec serniczek (chodzi za mną taki na biszkopcie) i jeszcze migdałowe ciasteczka :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi