asienka19873 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Dziękuję :) Rozpoczęcie roku miał wczoraj, bardzo był zadowolony i tort mu bardzo smakował :) W środku wyglądało tak : [ została mi reszta z boków w domu :) ] Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 WoW! Ale piękny torcik Asieńko, gratuluję! Jest rewelacyjny :D A u nas szarlotka ma kruchym cieście i jabłkowo-serowe ciacho na razowym spodzie - dzisiaj pieczone - jutro degustacja :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dziękuję, fajnie ze sie wam podoba :) uwielbiam ciasta z jabłkami, moja mama dzis tez z jabłkami piekła babeczkę :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 O mniam - brzmi ciekawie :) Teraz mamy dużo swoich jabłek z ogrodu, to można szaleć z wypiekami ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 mam trochę zaległości :) Zaczynamy: mleczny sernik z bezą [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] kruszonkowe ze śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] drożdżowe ze śliwkami, kruszonką i cytrynowym lukrem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] jogurtowe kubeczkowe ze śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] kruche z czekoladową pianką i z jeżynami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] szybkie i tanie. Ze śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i ostatnie, szarlotka krucho drożdżowa [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 WoW! Cudne wypieki, co jeden to lepszy i smaczniejszy - mniam :) A u nas serniczek ze śliwkami - też pycha :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 Zrobiłam Zebrę w trzech kolorach ( pierwsza część z kakako, druga z kiślem truskawkowym i trzecia cytrynowa ze skórką i sokiem ) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 W weekend piekłyśmy z córeczką pierwsze ciasteczka świąteczne :) cytrynowe z lukrem i orzechowe z czekoladą. :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 ciasto kakaowe z masa gruszkową, ze smacznego, przepis Doroty . Bardzo dobre! Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 WoW! Wygląda cudnie Asieńko :) A ile czekolady?! - pięknie wygląda ten czekoladowy puszek - mniam :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Dziękuję :) czekolady starłam od serca... Hihi cała tabliczka, nie miałam akurat polskich cukierków w domu. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Sernik czarno biały z serków homogenizowanych :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Ależ tu pustkami wieje.... moje ostatnie wypieki : pączki, oponki, ciasto czekoladowe z colą Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 Jestem, jestem Asieńko i obiecuję poprawę ;) Ale u Ciebie wypieki! SUPER Asieńko :D Cudne pączki i jaka piękna ilość :) Wyjadają apetycznie i chyba takie były, mięciutkie i słodziutkie - mniam :) Ps. Mam pytanie z jakiego przepisu piekłaś te pączki? Z jakiegoś z forum? Ja ostatnio piekłam takie brzoskwiniowe cudo ;) A w Karnawale skusiłam się na takie trochę nietypowe pączki, bo z ziemniaków i z sera i bez drożdży ;) A do tego były szybkie do przygotowania i bardzo dobre :) A teraz przed nami Walentynki ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi