iwona30 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Biszkopt z kremem i ananasami i wafla czekoladowo - rumowego. Cytuj
renigliwice Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Fantastyczny Cytrynowiec z przepisu Jamaici. Póżniej dołączę zdjęcie. :evil: Cytuj
renigliwice Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Oto zdjęcia Cytrynowca: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Reni super ciacho Ci wyszło, aż ślinka leci :evil: Mój piekarnik coś fiksuje więc sobie darowałam wypieki ( już wyszły mi 2 zakalce ), powiedziałam że następne ciach będzie z nowej kuchni. Trzeba będzie kupić na raty i będę szalała :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Kasiu- czy jest przepis na to ciasto na "smacznym"? Jeśli tak, to proszę podeślij linka. Pięknie się prezentuje i na pewno jest smaczne. Pozdrawiam. :evil: Cytuj
wiola344 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 :evil: A ja robiłam torta dużego z okazji dwóch urodzin córki i teśćia :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Kasiu pięknie to ciasto wygląda ja proszę o przepis. Wiolu Ty też bardzo ładny duży tort zrobiłaś. Najserdeczniejsze życzenia proszę złożyć dla teścia i córki. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja na urodziny męża piekłam tort czekoladowy - naprawdę rewelacyjny przepis :roll: Oto link do pychotki :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dzięki Dorotko za tego linka! Pozdrawiam :wink: Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Dorotko a masz zdjęcie tego czekoladowego torciku? Ja robiłam slimaczki kokosowe z forum Cytuj
biedroneczka Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Śliwkowca ale z wiśniami z przepisu Doruni Cytuj
zuziorek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 robię ciasto na bazie przepisu z forum, które co chwile modyfikuję. Dziś jest: biszkopt, brzoskwienie, krem karpatkowy, bezy, kajmak Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja chyba jako pierwszy upiekę sernik z jogurtu. :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi