apsik Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 WCZORAJ BABKę MARMURKOWą A DZISIAJ JABłECZNIK Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Sernik z rosą :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zrobiłam ciasto na krakersach...chciałam upiec mężowi tort na urodziny,ale spienił się,że nie chce bo i tak mam dużo roboty,a ciasto jest to wystarczy :mrgreen: Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 :mrgreen: Jabłecznik z budyniem :shock: Cytuj
marzycielka Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 babkę na majonezie Cytuj
basga Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Szarlotkę cioci Ireny :P Cytuj
apsik Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Wczoraj upiekłam takie ciasto kombinowane,miało być bounty biszkopt był z tego przepisu, na to położyłam krem tiramisu gotowy na to biszkopty maczane w kawie i na wierzch polewa. Ciasta niestety już rano nie było zrobiłam więc dzisiaj pierożki -ciasteczka drożdżowe nadziewane nutellą ze śliwek...pycha. Cytuj
Klosewik Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Biszkopt z nutellą i suszonymi śliwkami. Cytuj
hanula Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Babkę tulipana.Pyszna.zdjecia nie zdazyłam już zrobic Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Do południa upiekłam murzynka z owocami. Cytuj
Klamerka Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 A u nas było bounty. Oczywiście z przepisu ze Smacznego. Pychotka! :P Mój ukochany przyjaciel, tak nie mógł się nachwalić tego ciasta, że nie wierzył, że sama je zrobiłam. Był pewny, że je kupiłam idąc po drodze do niego... Nie ma to jak wierzący w nas przyjaciele... :P Cytuj
niuniaczek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ja zrobiłam najzwyklejszą szarlotkę. Juz jej nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi