niuniaczek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 upiekłam 2 blachy drożdżówek - 1 z serkiem a 2 z brzoskwiniami ( ze słoika - swojej roboty) Szybko znikneły Cytuj
apsik Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Upiekłam dzisiaj wenus...bardzo smaczniutkie ciasto. Cytuj
figiel Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Ciastka z cukrem ,z przepisu Iny ;) Cytuj
basga Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Sernik na zimno z ananasami i takie kombinowane z masą karpatkową,bo zostało od karpatki ;) Cytuj
Klamerka Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 U nas jak zwykle bez przemęczania ;) Tym razem blok czekoladowy. Z tym, że po raz pierwszy zamiast tylko kakao dodałam kakao pół na pół z kawą "Inką". Wyszło przepyszne, w końcu nie takie słodkie, no i z leciutką kawową nutką. Cytuj
Klosewik Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja tez zrobiłam blok czekoladowy ( nie ma to, jak "chude" lata stanu wojennego ;) ) i do tego sernik na zimno. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 a ja zrobiłam ciasto z budyniem czekoladowym Iny, oraz babkę bananową Cytuj
apsik Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 ja dziś napiekłam całą górę pierniczków Cytuj
Wiolka Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Wczoraj upiekłam murzynka z przepisu Kasiulka na dzisiejszy bal andrzejkowy mojej córki w szkole , ciacho wyszło rewelacyjnie . Kasiu dziękuję za przepis . Pozdrawiam . :P :P :) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Wilouś ciesze się, że smakuje... (moim zdaniem nic tego ciasta nie przebije... jest tak szybkie do zrobienia, że aż chce się robić) A ja dzisiaj upiekłam chleb :P Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzisiaj upiekłam pyszne pierniczki z przepisu daovay. Na niedzielę upiekę roladę jabłkową i śmieciucha z przepisu teresyp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi