ROKSANA Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 A ja upiekłam placek drożdżowy z mrożonymi truskawkami. Cytuj
batirek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Z przepisu na drożdżówkę bez urabiania Iny,upiekłam bułeczki z serem,jagodami i powidłami,pycha Cytuj
apsik Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Jutro mam gości więc upiekłam szarlotkę i piernik,który kiedyś podałam na forum ,pozdrawiam wszystkich gorąco. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja upiekłam drożdżówki z serkiem oraz chatkę puchatka Cytuj
WiśnióweczkaPL Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 no a ja robiłem rybę po grecku, rybka dobra ale sosu nie lubie w przeciwieństwie do pozostałytch domowników. ładnie się prezentuje i nieżle smakuje. polecam. kom u przepis?? Cytuj
Klamerka Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja robiłam ciacha na urodziny Młodej. Torcik z masą karpatkową :D (bo Siostra uwielbia ta masę), owocami, obłożony białą czekoladową i wzorami z mlecznej. Mniam :razz: No i Bounty, które wszyscy lubią. Jak zwykle to był torcik Bounty ale po raz pierwszy nie oblewałam polewą boków a zastosowałam wstążkę czekoladową, o której wyczytałam na forum CinCin. Oczywiście byłam pewna, że to na pewno mi nie wyjdzie :cry: No i się grubooo pomyliłam! Świetny i szybki sposób na obłożenie boków polewą zamiast wywijania nożem :razz: zbierania, głaskania, wygładzania, itp :P Polecam! Cytuj
marysiasto Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja piekłam wenus i princese :D Cytuj
apsik Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Miałam w planach babkę-ale skończyło się na skubańcu. Cytuj
WiśnióweczkaPL Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 aha, ja robie dzisiaj ziemiaczki tłuczone po francusku, pieczeń wołową po hiszpańsku w sosie karmazynowo- jabłecznym. Do tego sałatka ze śiwek suszonych. Do popicia drinczek własnej roboty. Sok z kaktusa, trochje coca coli, 0,5l (każdy wie czego) i mięta moczona w winie czerwonym wytrawnytm. Nawet dobre chociaż jak ostatnio zrobiłem to wszyscy haftowali. Akidatmaso! Cytuj
Klamerka Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 aha, ja robie dzisiaj ziemiaczki tłuczone po francusku, pieczeń wołową po hiszpańsku w sosie karmazynowo- jabłecznym Mmm... Wszystko to baaardzo kusząco i wytrwanie brzmi... Mam tylko jedno pytanie, czy po tym kosmopolitycznym daniu mógłbyś nauczyć się czytać po polsku? To nic trudnego! Zachęcam do wypróbowania! :grin: PS: to jest chyba właściwszy wątek dla Twojej naprawdę kunsztownej potrawy. Odnośnie tematu- do nas wczoraj zawitał leń. Skończyło się tylko na gofrach :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Upiekłam babkę na oleju i polałam ją polewą czekoladową :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.