Krystyna9 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 WOW! Na winie, jak to na winie? Wino dodaje się do ciasta, czy do tłuszczu, w którym smaży się faworki? Bo brzmi interesująco, a nie spotkałam się jeszcze z czymś takim :blush: ;-) do ciasta dodawałam wino. Jest przepis na faworki Cytuj
basga Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 wprost odlotowe!aż zgłodniałam! Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 a dzisiaj upiekłam jagodzianki. Użyłam zamrożonych jagód [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Dziękuję :) U nas była sypana szarlotka - mniam, mniam :biggrin: Cytuj
basga Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 pierwszy raz piekłam sernik-zebra z tego przepisu https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/sernik-zebra/1 Cytuj
marysi_co Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja dziś co prawda nie piekłam, ale robiłam pyszny mus czekoladowy ;) i się teraz zajadam Cytuj
figiel Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 pierwszy raz piekłam sernik-zebra z tego przepisu https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/sernik-zebra/1 Ciekawy przepis ,a jak wrażenia smakowe ? :) Pozdrawiam :) Cytuj
basga Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 a smaczny jest tylko jak dla mnie to stanowczo za dużo cukru w przepisie bo słodki baaardzo. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Mmm.... wygląda apetycznie ten serniczek :mrgreen: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 rurki będę nadziewała kremem 🙂 I zapewniam, że to nie jest ciasto francuskie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 wczoraj upiekłam sernik z jogurtów bałkańskich a teraz piekę chleb. Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Taki serniczek jest pycha Basiu :) Krysiu brzmią tajemniczo te rurki :) Ja miałam upiec biszkopt i przekładać go dżemem jagodowym i masą śmietankową, ale mi nie wyszło, wypadło coś innego do zrobienia, i potem nie chciało mi się już piec.... :dry: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 zapomniałam pokazać nadzianych rurek [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.