Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOW! 

Na winie, jak to na winie? Wino dodaje się do ciasta, czy do tłuszczu, w którym smaży się faworki? 

Bo brzmi interesująco, a nie spotkałam się jeszcze z czymś takim   :blush:  ;-)

do ciasta dodawałam wino. Jest przepis na faworki 

Opublikowano

a dzisiaj upiekłam jagodzianki. Użyłam zamrożonych jagód

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Opublikowano

a smaczny jest tylko jak dla mnie to stanowczo za dużo cukru w przepisie bo słodki baaardzo.

Opublikowano

rurki będę nadziewała kremem 🙂 I zapewniam, że to nie jest ciasto francuskie

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Opublikowano

Taki serniczek jest pycha Basiu :) 

 

Krysiu brzmią tajemniczo te rurki :) 

 

Ja miałam upiec biszkopt i przekładać go dżemem jagodowym i masą śmietankową, ale mi nie wyszło, wypadło coś innego do zrobienia, i potem nie chciało mi się już piec....  :dry:

Opublikowano

zapomniałam pokazać nadzianych rurek

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.