ina12 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja upiekłam czarną babkę na mące krupczatce i biszkopt, a krem truskawkowy będę robiła z 1 kg truskawek wieczorem i będzie to biszkopt z kremem truskawkowym. Krem dlatego później zrobię bo będę ogladać mecz piłki nożnej i trzymać za naszych kciuki. Cytuj
zuziorek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Rogaliki z marmoladą i jablkami Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oszukaniec z truskawkami. Cytuj
kate_76 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 zebre i jeszcze raz ciasteczka smietankowe-pycha Cytuj
apsik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja w sobotę piekłam drożdżówkę Halinki i jak zwykle pycha a dzisiaj kupiłam piękne truskaweczki więc przyszła mi ochota na deser.Właśnie siedzę tutaj i już sobie zajadam,a zrobiałam tak; W tortownicy pokruszyłam biszkopty i posmarowałam je dżemem truskawkowym ,na to dwie warstwy pianki z serka homo i galaretki ,jedna zielona a druga czerwona.Na wierzch mnóstwo truskawek zalanych czerwoną galaretką,PYCHA..... Idę wołać moich trzech łakomczuchów[męża i synów]na deser,pa,pa. Cytuj
apsik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 I to znowu ja ,widzę że nikt nie chce się pochwalić co tam upitrasił a u mnie dzisiaj placek z truskawkami. Cytuj
basga Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja zrobiłam szarlotkę,jutro zjemy z lodami. Upiekłam też serowe z ananasami. Cytuj
biedroneczka Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja mam dzisiaj placuszek z truskawkami bo przeciez jest sezon Cytuj
Basia K Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wybieram sie z dziecmi na lono natury :grin: wiec potrzebujemy czegos nieklopotliwego (w konsumowaniu). Upieklam dzis rano (zaczelam o 6.30! ) plesniaka. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja upiekłam ciasto z truskawkami i drugi placek też z truskawkami tyle że przełożony kremem i zalany galaretką pycha. Cytuj
apsik Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 U mnie także ciasto z truskawkami. Cytuj
renigliwice Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 SErnik na zimno z truskawkami i galaretką. Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jogobellę owocową z przepisu andy, ciasto bardzo smaczne. Cytuj
biedroneczka Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Kolejny placek z truskawkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi