Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie dzisiaj jesienne ciasto migdałowe z gruszkami i z imbirem

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Opublikowano

dodatek mielonego imbiru daje fajny kolor plus jajka prawdziste wiejskie

Opublikowano

WoW! Ale ekstra 🙂 Fajna nazwa i pięknie się prezentuje to ciacho, tak nietypowo jak na ciasto :) 

Co jest tym tajemniczym zielonym składnikiem, czyżby szpinak?? ;-)

 

U nas ciasto w malinowej odsłonie ;-)

 

post-8-0-01733600-1412585254_thumb.jpg

Opublikowano

Dokladnie, szpinak :) to ciasto jest juz na smacznym Dorotko :) robilam tylko z innych proporcji.

Ale piękne ciacho upieklaś Dorotko, zajadłoby sie kawałeczek :) my wczoraj mieliśmy gofry z wiśniami na gorąco i bitą śmietaną.

Opublikowano

:)  No to trafiłam z tym szpinakiem ;) Faktycznie, że przepis jest od Justhi ;) 

 

Aaa... fajny pomysł miałaś Asieńko z tym granatem, przełamałaś kolorystycznie wygląd tego ciasta i pewnie i smak :) 

 

Dziękuję, a takie gofry też bym zjadała - Asieńko narobiłaś mi teraz smaka ;) 

Opublikowano

a sobotę było francuskie ciasto z jabłkami

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

 

a w niedzielę musiałam upiec kolejne, bo tamto znikło

Tym razem szarlotka półkrucha z ciasta na smietanie

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.