Dorota Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Pycha! Zjadłabym jedną ;-) :grin: Ja piekłam wczoraj kruche z malinami (z własnego ogrodu) 🙂 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 u mnie dzisiaj jesienne ciasto migdałowe z gruszkami i z imbirem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Mmmm.... ale apetyczny kawałek 🙂 I jaki piękny kolor ma :grin: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 dodatek mielonego imbiru daje fajny kolor plus jajka prawdziste wiejskie Cytuj
asienka19873 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Tort na chrzest lenki :) masa budyniowa i budyn z malinami Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 WoW! Ale cudeńko Asieńko 🙂 Piękny torcik zrobiłaś dla Lenki, wszystkiego najlepszego dla Niej! :wub: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Dziękujemy bardzo :) troszkę pracochłonny był ale było warto :) pozdrawiamy Cytuj
asienka19873 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Oprócz tortu piekłam jeszcze w piątek ciasto mech, ciekawe połączenie smaków :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 WoW! Ale ekstra 🙂 Fajna nazwa i pięknie się prezentuje to ciacho, tak nietypowo jak na ciasto :) Co jest tym tajemniczym zielonym składnikiem, czyżby szpinak?? ;-) U nas ciasto w malinowej odsłonie ;-) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 Dokladnie, szpinak :) to ciasto jest juz na smacznym Dorotko :) robilam tylko z innych proporcji. Ale piękne ciacho upieklaś Dorotko, zajadłoby sie kawałeczek :) my wczoraj mieliśmy gofry z wiśniami na gorąco i bitą śmietaną. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 :) No to trafiłam z tym szpinakiem ;) Faktycznie, że przepis jest od Justhi ;) Aaa... fajny pomysł miałaś Asieńko z tym granatem, przełamałaś kolorystycznie wygląd tego ciasta i pewnie i smak :) Dziękuję, a takie gofry też bym zjadała - Asieńko narobiłaś mi teraz smaka ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Dzisiaj piekłam szarlotkę i biszkoptowe ciacho z dynią :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 a sobotę było francuskie ciasto z jabłkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a w niedzielę musiałam upiec kolejne, bo tamto znikło Tym razem szarlotka półkrucha z ciasta na smietanie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi