asienka19873 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Tort myszka mini o smaku malinowym z czekoladowymi uszami i ferrero rocher w nowej wersji :) Lenka obchodzi jutro swoje 1 urodziny :) i przy okazji świętujemy razem, moja impreza urodzinowa przełożona ze środy na jutro. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 babka na majonezie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i wczoraj na wynos tort ajerlikierowy Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Ale smakowitości 🙂 Mniam! Ojej.... Asieńko jak to szybko zleciało... to już Roczek Lenki :wub: Dla Małej Solenizantki: :wub: :wub: :wub: "Dzisiaj kończysz 1 Roczek.To w dorosłość pierwszy kroczek.Żebyś zdrowo się chowała,Rodziców zawsze słuchała,Radośnie się bawiła,Nowych rzeczy szybko uczyła,Świat wokół siebie poznawała,I często się uśmiechała.By twe dzieciństwo było piękne i radosneJak rozkwitające kwiaty na wiosnę.Tego właśnie Ci życzymy,I składamy w Twe Urodziny." Dorota i Smaczny.pl :biggrin: :biggrin: :biggrin: Asieńko śliczne, prześliczne urodzinowe wypieki mieliście :excl: Lence pewnie Miki się spodobała - fajny pomysł miałaś 🙂 U mnie w ten weekend była duża drożdżowa baba z rodzynkami, polana polewą czekoladową i posypana chrupiącymi płatkami migdałowymi - mniam :wub: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Dziękujemy bardzo <3 śliczne życzenia ! Naprawdę szybko zleciał ten rok...a tort jej się podobał :) bardzo lubi oglądać myszkę miki dlatego pomyslałam ze taki tort napewno będzie strzałem w dziesiątkę :) Babka wygląda pysznie! Uwielbiam drozdzowe :) Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 :) Super! Buziaczki dla Lenki :wub: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 rogaliczki z orzechów laskowych [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Ukrainka [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] baba drożdżowa [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Same pyszności :) U nas serniczek, dietetyczna babka kokosowa i bananowiec :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ciasto jajka sadzone i pyszny kremowy sernik z kwaśną śmietaną Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Super wypieki Asieńko! :) Te jajeczka bardzo fajnie się prezentują, chyba miały powodzenie w Święta ;) 🙂 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dziękuję :) rozeszło sie wszystko jak ciepłe bułeczki :) porozdawalam dalej przepisy. Polecam obydwa a w szczególności sernik, jest przepyszny poprostu! Przepis mam z niemieckiej gazetki, robiłam poraz drugi, jest bardzo łatwy i taki kremowy....mmmm <3 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 niby sernik z jogurtu bałkańskiego [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wygląda na bardzo puszysty ten serniczek, bardzo ładny :) U nas były chałki dziś, dwie z kruszonką i dwie z grubym cukrem. Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mniam, wyglądają pysznie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi