biedroneczka Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 U mnie znów ciasto jogurtowe z wiśniami i brzoskwiniami PYCHA! Cytuj
monia79 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zobiłam dziś ponownie sernik czarno-biały dla teściowej Tiramisu oraz rogaliki z czekolada i marmoladą ojejku ale mi wyszło, nie myślcie że to wszystko dla mnie aż takim obżarciuchem nie jestm, dla gości :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zrobiłam lekki deserek. A o to foto Monisiu zdradź co tam jest ? Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Oto moje ciasto z jarzynami z lasu i sernik czarno biały :-D Cytuj
monia79 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Katarzynko rozmroziłam truskawki. zrobiłam budyń śmietankowy. sok który został mi z rozmrożonych truskawek zagęściłam mąką ziemniaczaną i posłodziłam. Na wierzchu bita śmietana. I taki wynalazek mi wyszedł ahhaha :-D Cytuj
gosiula Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 no ja własnie upiekłam piernik i musze przyznac ze całkiem mi wyszedł Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A ja robię Brzoskwiniowca na zimno naprawdę polecam pyszny Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ciastka francuskie z brzoskwiniami Cytuj
marzycielka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a ja robię biały blok. Cytuj
apsik Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ja natomiast placek z kubusiem i śmietaną-chyba jest na forum już niejeden przepis Cytuj
Dora35 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 robię 3bit i sernik z brzoskwiniami i kokosem :-D Cytuj
basga Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja upiekłam placek Justyny z jabłkami. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja zrobiłam maślankowca ze sliwkami :-D - fajne połączenie a co najważniejsze - szybki. :-D pozdrawiam, :-D Cytuj
kar_mel Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 apsik-a może prześlesz zdjęcia swoich deserków?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi