Dorota Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ja dzisiaj zrobiłam 3bit-a z okazji Dnia Kobiet :razz: To by było na tyle z ciast :wink:- bo postanowiłam w Poście nie jeść słodyczy, a wyjątek był w moje urodziny i w Dzień Kobiet :arrow: Ps. Bernadett - naprawdę piękne ciasto gratuluję :razz: Cytuj
kate_76 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 a ja dzisiaj majac ochote na ciasto upieklam teraz wieczorkiem Zebre,bedzie na jutro do kawki Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 ja zamierzam upiec po raz pierwszy sernik z piernikami :wink: co z tego wyniknie dam znać Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj Kasiu!!! Jestem ciekawa, czy ten sernik poprzez dodanie pierników nie staje się za słodki, czy nie trzeba zmniejszać ilość cukru w przepisie? Czekam na Twoją opinię, bo też przymierzam się do upieczenia tego ciasta. Pozdrawiam . Renata :wink: :razz: :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ja upiekę sernik z śmietaną z przepisu ggosi 6 Cytuj
zuziorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 a ja upiekę drożdzowe bułeczki z marmoladą Cytuj
EWA1992 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ja jutro robie "Biszkopt kolorowy z masą kokosowo-cytrynową" -- autorstwa pani Halinki (ina 12). Już mam wszystko naszykowane i tylko czeka jutra. Cytuj
batirek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ja też piekę biszkopt kolorowy z masą kokosowo-cytrynową Ineczki.Już mam upieczone ciasto,jutro zrobię resztę Dzięki z przepis Ino mam nadzieję,że mi się uda,bo różnie to bywa.Pozdrawiam .Wioletta Cytuj
EWA1992 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Pani Halinko - pychota !!! Ta masa- niebo w gębie. Dosyć łatwo i szybko sie robi. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witaj Kasiu!!! Jestem ciekawa, czy ten sernik poprzez dodanie pierników nie staje się za słodki, czy nie trzeba zmniejszać ilość cukru w przepisie? Czekam na Twoją opinię, bo też przymierzam się do upieczenia tego ciasta. Pozdrawiam . Renata :grin: :grin: :) Renatko zrobiłam sernik tak jak podałam przepis na sernik z rosą i po wylaniu na blachę wrzuciłam pierniczki z marmoladą. Pozostały tak na 3/4 wysokości później wylałam pianę z białek. Sernik wyszedł inny ale brdzo dobry :grin: za słodki nie był. Pozdrawiam i jak zrobię zdjęcie to dołączę do sernika z rosą Cytuj
amelia1 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja piekłam babkę pomarańczowo-cytrynową z przepisu Justyny.K Cytuj
EWA1992 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Mam wielki dylemat co upiec na niedziele... Zastanawiam się nad ciastem Hali i biszkoptem z masą,przepisy obydwa Halinki (ina12). Cytuj
Katarzyna Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Witajcie! Mam problem :razz: Przeglądając kiedyś forum trafiłam na przepis ciacha z próżonymi jabłkami i o ile dobrze pamiętam wsypywało się do nich galaretki :razz: nie wydrukowałam go od razu a teraz nie mogę jego znaleść :wink: nawet nie pamietam kto go podał? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi