Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj zrobiłam 3bit-a z okazji Dnia Kobiet :razz:

To by było na tyle z ciast :wink:- bo postanowiłam w Poście nie jeść słodyczy, a wyjątek był w moje urodziny i w Dzień Kobiet :arrow:

Ps. Bernadett - naprawdę piękne ciasto gratuluję :razz:

Opublikowano

Witaj Kasiu!!! Jestem ciekawa, czy ten sernik poprzez dodanie pierników nie staje się za słodki, czy nie trzeba zmniejszać ilość cukru w przepisie? Czekam na Twoją opinię, bo też przymierzam się do upieczenia tego ciasta. Pozdrawiam . Renata :wink: :razz: :razz:

Opublikowano

Ja też piekę biszkopt kolorowy z masą kokosowo-cytrynową Ineczki.Już mam upieczone ciasto,jutro zrobię resztę Dzięki z przepis Ino mam nadzieję,że mi się uda,bo różnie to bywa.Pozdrawiam .Wioletta

Opublikowano

Witaj Kasiu!!! Jestem ciekawa, czy ten sernik poprzez dodanie pierników nie staje się za słodki, czy nie trzeba zmniejszać ilość cukru w przepisie?

Czekam na Twoją opinię, bo też przymierzam się do upieczenia tego ciasta. Pozdrawiam . Renata :grin: :grin: :)

Renatko zrobiłam sernik tak jak podałam przepis na sernik z rosą i po wylaniu na blachę wrzuciłam pierniczki z marmoladą. Pozostały tak na 3/4 wysokości później wylałam pianę z białek. Sernik wyszedł inny ale brdzo dobry :grin: za słodki nie był. Pozdrawiam i jak zrobię zdjęcie to dołączę do sernika z rosą
Opublikowano

Witajcie! Mam problem :razz: Przeglądając kiedyś forum trafiłam na przepis ciacha z próżonymi jabłkami i o ile dobrze pamiętam wsypywało się do nich galaretki :razz: nie wydrukowałam go od razu a teraz nie mogę jego znaleść :wink: nawet nie pamietam kto go podał? Pozdrawiam