NaniWahine Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja w ostatnia niedziele upieklam ciastkowca z brzoskwiniami i smietana - przepis dostalam od kolezanki (niemki) pod nazwa Peach Kuchen. Jest to najpyszniejsze ciasto jakie kiedykolwiek upieklam :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak na forum nie ma tego przepisu to podziel się nim z nami i my też posmakujemy tego ciasta :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A ja już od wczoraj siedzę i myślę co upiec :P i sama nie wiem co... coś za mną chodzi tylko co ??? Cytuj
monia79 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A ja zrobiłam rogaliki z czekolada Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja jutro coś upiekę,bo tata ma dzisiaj imieniny,ale jutro będą goście to ciasto będzie świeżutkie :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Katarzynko rozmroziłam truskawki. zrobiłam budyń śmietankowy. sok który został mi z rozmrożonych truskawek zagęściłam mąką ziemniaczaną i posłodziłam. Na wierzchu bita śmietana. I taki wynalazek mi wyszedł ahhaha :P Bardzo dziękuję za odpowiedź :P lubię wiedzieć na co patrzę :P a że jestem wzrokowcem to mi się spodobało :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja chyba zrobię nowość :P Kupiłam przepisy Moje Gotowanie i ślinka mi leci na jedno ciacho :P Cytuj
kar_mel Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja piekę znowu brzoskwiniowca na zimno bo jade do babusi a ona lubi to ciasto :P Cytuj
biedroneczka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Sernik czarno biały Doruni z malinami. Cytuj
zuziorek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 pieke pychotkę, placki juz mam a krem jutro. Porażka, nie wiem co źle zrobiłam ale beza mi nie wyszła :P Cytuj
apsik Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ciasto z pianką cappucino i ciastka z wiśniami-w wolnej chwili podam przepis Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Piecze się właśnie https://www.smaczny.pl/forum/Szarlotka-t5256.html tylko zamiast jabłek są śliwki :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi