basga Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dziś zrobiłam babkę jogurtową, bo jak jest zimno to ciągle jem :D ;) Cytuj
zuziorek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Dzis grill u znajomch i upiekłam ponownie brzoskwiniowca, bo ma nietuzinkowy smak. Jutro piekę ślimaczki kokosowe Cytuj
niuniaczek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Idę na wesele - wiec ciasta będą. Ale u mnie będą teściowie pilnować dzieci, wiec zrobię dzisiaj sernik gotowany :grin: Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zrobiłam uproszczonego KUBUSIA,tzn.podłużne biszkopty i masa z zielonego soku,bez bitej śmietany bo o linię trzeba dbać ;) :grin: ;) Teraz się schładza. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ja upiekłam dzisiaj rafaello,jutro mamy całe mnóstwo pracy to będzie jak znalazł do kawki po pracy :grin: Cytuj
marzycielka Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 ja mam zamiar upiec dziś kremówkę kokosową(papieską);mam nadzieję że wyjdzie. Cytuj
apsik Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 upiekłam wczoraj skubańca i nie ma kto jeść bo rodzinka ma problemy żołądkowe :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 A ja zamiast sernika gotowanego (który planowałam ;) ) zrobiłam szarlotkę - pycha :grin: Cytuj
mac51 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Robię szarlotka na gorąco z przepisu Zuziorka :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Upiekłam w nocy sernik gotowany przekładany 3 kruchymi blatami - bardzo go lubimy :wink: Cytuj
basga Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Właśnie piekę CIASTO-BUDYNIOWO-JABłKOWE z przepisu Dorotki. Cytuj
apsik Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Powodzenia Basiu ...wpadnę po południu na kawkę :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Basiu życzę Ci udanego wypieku ;) mam nadzieję, że będzie Ci smakować to ciasteczko :wink: Ps. To jest jedno z moich ulubionych ciast - lubię takie połączenie: budyń i jabłuszka :wink: Cytuj
basga Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ciacho pyszne i łatwe...zrobiłam z budyniem czekoladowym bo tylko taki rano miałam. Dorotko...ale na forum jakoś nie mogłam znależć tego przepisu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi