basga Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Kremówkę kokosową. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Właśnie się piecze szarlotka z przepisu cioci Ireny :grin: Wieczorkiem zapraszam na degustację i kawkę :grin: Cytuj
marzycielka Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ja upiekłam Cielaczka Cytuj
apsik Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja upiekłam murzynka i ciasto toffi z biszkoptami Cytuj
ala291 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 stefanka jablkowa :grin: Cytuj
batirek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Napoleonka :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 w sobotę upiekłam drożdżówke Iny z jabłkami, oraz kaskadę Cytuj
apsik Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Godzinkę temu wyjęłam z piekarnika Warkocze drożdżowe z nadzieniem budyniowym,pyszotka. :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Pieke miodownik - upiekłam juz kruche placki a wieczorem przełozę masą. Będe miała gości w sobotę a to ciasto można przygotowac wczesniej- nawet trzeba. Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ja piekę ptysie,a jutro napełnię je masą :?: Cytuj
hanula Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ja już jutro mam gości i zrobiłam Bounty,pyszny Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Upiekłam ptysie i nałożyłam w nie krem budyniowy...z przepisu,który mam wyszło mi 25 małych ptysiów :?: Cytuj
apsik Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Upiekłam wczoraj wieczorem skubańca i cielaczka...jakoś dziwnie od rana znikają :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.