ina12 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Witaj Kasiu, ja robiłam w ten sposób ale nie wiem czy podawałam przepisy. Zerknij na stronę główną na ciasta i tam jest przepis na ciasto jabłka pod pierzynką. Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Wielkie dzięki Halinko! :razz: Już teraz go nie zgubie. Pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Upiekłam tym razem zwykłą babkę piaskową. :razz: Cytuj
Marra Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Ja upiekłam Rafaello już go prawie nie ma :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ja upiekłam na weekend babkę ZEBERKA :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 A ja tym razem piekłam w lodówce :razz: na biszkopty próżone jabłka z galaretką i na to śmietana z żelatyną Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja dzis pieklam plesniaka tutaj Cytuj
mac51 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 To ja tez musze się pochwalić :) zobaczcie Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mac zupełnie jak bym widziała swoje ciacho :) tylko że ja dziś poszłam na skróty :) nie piekłam biszkopta tylko kupiłam biszkopty, jabłka z galaretką, krem budyniowy z nowege przepisu ( z mąki krupczatki )herbatniki i bita śmietana. Jak wróci syn z aparatem to zamieszczę zdjęcie. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ja to niby gorsza? :) To zobaczcie co! :wink: :wink: :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Basiu super ! A co na święta?? Cytuj
mac51 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Myślałem,że nikt mnie nie przebije :) szykowałem się pół dnia do tego wyczynu.Kiedyś w ogóle nie piekłem, ale będac tutaj ,zmobilizowalem się i musze przyznać,że to kucharzenie wciąga mnie coraz bardziej :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi