renigliwice Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja upiekłam dzisiaj ciasto Opity Kokosiak. Przepis podałam dziś na forum. Pozdrawiam :) :wink: :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja upiekłam placek z chałwą Cytuj
basga Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Dorotki ostatnio nie było a Ona w kuchni szalała! :) :) A który robiłaś-ten co jest 20dkg chałwy? Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Oj Basiu rozszyfrowałaś mnie :wink: Szalałam, szalałam i to na wszystkie strony przez cały weekend... piekłam, myłam okna, prałam firanki, sprzątałam i plewiłam w ogródku, a była taka fajna słoneczna pogoda, więc fajnie się pracowało :wink: A wracając do tematu, to robiłam inne ciasto, a mianowicie placek z chałwą, tam było potrzebne 7 szt. chałwy, ale nie pisało jakie wagowo miały być te opakowania, a ja użyłam 4 po 10 dag, i krem wyszedł bardzo dobry, ciekawie smakował - jakby kawowo :) Jutro postaram się dodać ten przepis na stronę. Pozdrawiam :) Cytuj
basga Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Dzięki Dorotko bo nie wiem,który z tych dwóch wybrać,jak na razie to mam 20dkg chałwy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Basiu oby dwa ciasta są dobre, ale lepsze (przynajmniej dla mnie) jest to drugie z 40 dag chałwy, ale wybór należy do Ciebie :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A ja upiekłam pierwszy raz sernik gazetowy. Bardzo ciekawy, godny polecenia przepis. :oops: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Na święta piekłam sernik z rosą i placek z chałwą :oops: Cytuj
Ewa1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja na święta oprócz swoich sprawdzonych ciast upiekłam pierwszy raz "kubusia" i "cielaczka". Są to dobre ciasta godne polecenia :oops: :oops: . Cytuj
renigliwice Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Murzynek z kokosem z przepisu Eli. Bardzo proste i smaczne ciasto. :arrow: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ciacho z brzoskwiniami i bananami z przepisu Halinki , ale już go niema :grin: :arrow: Cytuj
kate_76 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Murzynek z kokosem -pyszniutki i szybciutki placuszek :arrow: Cytuj
Emka Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ciasto cytrynowiec, które uwielbia mój syn i delicje dla całej rodzinki. Cytuj
apsik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja piekłam drożdżówkę Halinki a dzisiaj mam zamiar też coś zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi