pijaa Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 :P Ja sobie zrobie placek kruchy z rabarbarem :D :) :) :) Cytuj
apsik Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Ja dziś upiekłam aż 3 ciasta pomimo tego ,że dopadło mnie straszne przeziębienie...dla mojej mamy drożdżówka Halinki a dla znajomej zebra i cielaczek-oczywiście zostawiłam sobie po kawałku i wstawię zdjęcia. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ja z racji Komuni synka upiekłam miodownik truskawkowca z ptasim mleczkiem pawi ogon pierniczki ( ciasto dojrzewajace 4 tygodnie) torcik z masami rafaello i czekoladową Dodatkowo mama upiekla pyszny sernik i sernik na zimno a teściowa torta Było co zajadać i nadal jest Cytuj
Jolcia Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ja zrobiłam ciasto kombinowane:biszkopt przełożony gorącym kisielem, na to ciepły krem budyniowy z żółtkami,jak ostygło położyłam banany i zalałam galaretką.Rodzince bardzo smakowało i wyglądało efektownie. Cytuj
apsik Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Joleczko bardzo apetyczne brzmi ...a gdzie zdjęcia. :D Cytuj
niuniaczek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Po wszystkich słodkosciach jakie mieliśmy w ostatnim czasie z racji duzej ilisci imprez rodzinnych teraz zachciało nam sie najzwyklejszej szarlotki i taka zrobiłam. Cała blacha poszła od ręki jeszcze ciepła. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Bułeczki z ciasta francuskiego z dżemem truskawkowym :P Cytuj
apsik Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Godzinę temu upiekłam babkę z gotującą palmą i już zostały tylko 2 kawałki dla męża...mam murarzy i to dlatego prawie codziennie nowe ciacho. Cytuj
wyzel Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Upieklam dzisiaj slimaczki . Jak zwykle wyszly super (ten przepis jest niezawodny) Zrobilam z podwojnej porcji ciasta .Polowe z makiem i polowe z orzechami . Pycha! Cytuj
wiola344 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Upiekłam jabłecznik z budyniem ,ale zamiast dać waniliowy dodałam malinowy "wyśmienity" Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Ja dzisiaj zrobiłam roladę waflową...jeszcze jest w lodówce,a ja już jestem ciekawa smaku,bo nigdy wcześniej jej nie robiłam :D Cytuj
apsik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Miałam wczoraj do wykonania mnóstwo pracy więc na szybko drożdżówka Halinki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi