basga Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 dziś upiekłam ciasto z rabarbarem. Cytuj
bietka Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Pavlovą i czekoladowe marzenie Cytuj
iwona30 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja upiekłam drożdżówkę ineczki rewelka. :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Sernik z jogurtu Kasiulki. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Dzisiaj robiłam ciasto z brzoskwiniami i bananami z przepisu Halinki Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Dzisiaj miałem ekspresowy murzynek z przepisu Basi K. :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zrobiłam próbę dwóch ciast, placek jabłkowo- śliwkowy na kruchym spodzie jabłka pokrojone w kostkę posmarowane powidłami śliwkowymi na to budyń i kruszonka. Sernik z malinami na kruchym spodzie, na to masa z malinowa, masa serowa z bitą śmietaną, maliny i galaretka. Niedawno skończyłam urzędowanie w kuchni, dzisiaj wyjeżdżam na działkę z mężem a dyżur w domu będzie miał mój syn. Nareszczie trochę oddychać będę świeżym powietrzem. Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ja wczoraj upieklam murzynek z kokosem.Szczerze mówiac,juz niewiele zostalo :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Miłego pobytu na działce Halinko,ja dzisiaj będę piekła rogaliki na piwie,trochę mam zaległości w pieczeniu przez tą bolącą nogę ale zabieram się od rana bo teraz lepiej się czuje ,dam znać jak wyszły,pozdrawiam wszystkich odpoczywających ,pa,pa,pa. Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 :razz: Ja pieke sernik z jogurtu :razz: Cytuj
campari Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 zrobilam ciasto prince-polo w tortownicy, niz juz dzis nie zostalo, wiec wykabinuje cus z jogurtu naturalnego, galaretki i brzoskwin Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Moje placki z przepisów " Ciasta domowe". Na działkę nie pojechaliśmy ze względu na pogodę. Eluniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam wszystkich majowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi