ewa11 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Piekłam ''Śmietankowy sernik z mlekiem w proszku'' .Przepis pochodzi ze strony exstra.smaczny.pl. szybko się robi, bo spod jest na herbatnikach.Polecam jest bardzo dobry :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Dzisiaj zrobiłam lody jogurtowe o smaku kawowym z orzechami :) Cytuj
pychotka Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Ja może zrobię bananowca, bo prawie paru znajomych przyjeżdża na weekend, więc szykuje się mała impreza. No i wiadomo, coś jeszcze będzie trzeba upichcić :sad: ale co, to jeszcze nie wiem niestety :) jakieś pomysły na coś smacznego i łatwego do przygotowania? Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Upiekłam sernik na biszkoptach i do tego polewa z białej czekolady i płatki migdałów Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Ja upiekłam roladę biszkoptową z ptasim mleczkiem i lody waniliowe :) Cytuj
Basia K Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Ja upiekłam dla koleżanki ciasto cytrynowe. Dla nas nic,raczymy się lodami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Babka kokosowa dzisiaj będzie :) Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Jutro mam zamiar zrobic biszkopt z bitą śmietaną,jagodami i galaretką. Cytuj
basga Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Wczoraj piekłam biszkopt z rabarbarem i truskawkami z masą budyniową i galaretką. Cytuj
Basia K Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Plany planami,a życie sobie......... Biszkopt upieczony,galaretka rozpuszczona,jagody rozmrożone,żelatyna do śmietany namoczona.....Otwieram kartonik śmietany,a ona "skisła" :-(??: Posłałam córkę do sklepu po nową,przyniosła mi mleko w kartonie :) Poszłam sama,przyniosłam śmietanę.Niestety,nie miałam jej czasu chłodzic,a w sklepie stała na półce,więc podczas ubijania mi się zwarzyła :grin: Wyłozyłam więc na biszkopt truskawki,polałam galaretką i mamy takie ciasto...przynajmniej nie jest tak kaloryczne :sad: Cytuj
basga Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ciasto jogurtowe z truskawkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi