Dorunia Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Biszkopt z masą truskawkową :) Cytuj
basga Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wafle z masą czekoladową z mleka w proszku. Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ciasto jogurtowe z masą truskawkowo-jogurtową :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja wczoraj wieczorem zrobiłam ptasie mleczko z poziomkami :) Cytuj
ajaj Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Drozdzowka bez urabiania z rabarbarem i kruszonka. Pycha Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Znowu nazbierałam sporo poziomek,część zamroziłam a z reszty upiekłam babeczki z kremem poziomkowym :) Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pleśniak z dzemem agrestowym własnej roboty. Cytuj
Basia K Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wczoraj był sernik z jogurtu,a dziś upiekłam placek z rabarbarem dla męża do pracy z okazji wczorajszych urodzin. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Basiu przekaż mężowi najserdeczniejsze życzenia urodzinowe od smacznego forum :grin: Ja jak będę miała czereśnie to znowu coś z nich upiekę - bo ja uwielbiam czereśnie pod każdą postacią. Pozdrawiam :) Cytuj
Basia K Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dziękuję Dorotko za życzenia dla męża.Był tak trochę zaskoczony :) Wczoraj znów piekłam placek z rabarbarem,bo "zamówili" sobie u męża w pracy,tak im smakował.Musiałam podac też przepis. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Proszę :grin: aaa.... Basiu mam nadzieję, że to zaskoczenie było miłe :razz: A to ciasto z rabarbarem to coś nowego?, może się z nami podzielisz też przepisem, chętnie upiekę, bo w tym roku jeszcze z rabarbarem ciasta nie piekłam :D Ja wczoraj upiekłam drugi raz czereśniową pokusę - tym razem z dodatkiem czarnych porzeczek - już się kończyła a jeszcze dobrze nie ostygła - znikała w zaskakującym tempie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi