Dorunia Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Ja jutro będę piekła placek z aronią :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Zamiast placka z aronią zrobiłam bombę owocową :) Cytuj
basga Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 u mnie sernik z...aronią na wierzchu. :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Sernik na zimno pomarańczowo,cytrynowy przekładany andrutami :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Ooo... a taki sernik potem dobrze się kroi? brzmi zachęcająco... Doruniu można prosić o przepis :blush: Ja na sobotę będę chciała upiec... sernik ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Dorotko dobrze się kroi ten sernik i jest nawet smaczny...konkretnego przepisu nie mam,bo robiłam go z głowy na szybko,ale moim gościom i nam bardzo smakował :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Wielkie dzięki Doruniu :wub: Przepis już widziałam (tak sobie też wcześniej pomyślałam, że te masy mogą być z serka i galaretki ;-)) Takie proste przepisy są najlepsze, no i z tymi waflami - super pomysł :grin: Cytuj
basga Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Ciasto z jabłkami i pianką budyniową. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Ciasto styropian (z naszego forum) - pychotka, kto zjadł pytał o przepis :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Szybkie ciasto z malinami ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Zrobiłam krem cytrynowy :) Cytuj
basga Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Szarlotka się piecze... Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Właśnie studzi się sernik gotowany na herbatnikach :)No i tort dla męża na urodziny już jest gotowy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Mmm... Doruniu brzmi smakowicie mniam :) (ps. to coś nowego? :blush: ) Dużo zdrówka i 100 lat Doruniu dla Twojego męża :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi