Dorunia Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Dziękuję za życzenia dla męża Dorotko :) To nie jest nowy przepis,ale ciasto jest smaczne :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 A przepis jest może na forum? :blush: Bo nie ukrywam, że to ciasto mnie zainteresowało, zwłaszcza że przede mną urodziny mojego taty, będę piekła tort też :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Dorotko przepisu nie było na forum,ale już właśnie napisałam więc możesz sobie poczytać i może wypróbujesz...polecam,bo pracy przy nim mało,a jest na prawdę smaczny(na drugi dzień jest lepszy) :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Wielkie dzięki Doruniu :grin: przepis już widziałam, fajnie się zapowiada, zabieram się za niego w sobotę 🙂 Dziękuję jeszcze raz :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Zrobiłam z przepisu Doruni :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Świetnie wygląda :)A jak wrażenia smakowe ? Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Dziękuję :) Serniczek super :D wszystkim bardzo smakował, goście się zajadali i pytali co to za masa :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Dziewczyny, pieczecie takie "delicje", że od samego czytania przybywa centymetrów w biodrach. Ja na niedzielę zrobiłam babkę gotowaną. Żaden rarytas, ale jest mało roboty i nam smakuje. :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Dzięki Aniu :biggrin: Ja w sobotę będę piekła tort dla mojej babci :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Piekłam dzisiaj połówki jabłek w kruchym cieście :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja upiekłam kruche ciasto z jabłkami :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi