Dorota Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Sernik na biszkopcie i torcik ;) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 ja robie jutro oponki :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Mam jeszcze lody cytrynowe,ale upiekę babeczki z galaretką :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 dawno niepieczony, prawie zapomniany przepis : fale Dunaju. Sam przepis na ciasto, ze starego zeszytu ale krem zupełnie inny zastosowałam. Własnego pomysłu. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 ale ciacho! a ja zrobiłam kokosanki pomarańczowe. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 WoW! Krysiu, jakie apetyczne ciasto :grin: Co to za krem, a owoców tam nie dodawałaś? I ta polewa taka fajna, ładnie się kroi, widać, że się nie kruszy, nie klei. Ps. można prosić o przepis? :blush: Ja upiekłam sernik, według przepisu apsik, pycha :biggrin: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 ależ owoce tam są. Przecież widać wiśnie :) A przepis można znaleźć w moim notatniku Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Ano rzeczywiście :mrgreen: szukałam jabłek, a tu wiśnie się schowały :wink: Dzięki za przepis, chyba się skuszę, bo apetycznie wygląda to ciacho :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 Rodzinka domaga się rolady z kremem cytrynowym :) Cytuj
basga Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 mąż upiekł muffinki w nowej,lidlowskiej foremce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi