Krystyna9 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 wczoraj upiekłam bułeczki z ciasta drożdżowego na serze ricotta, z marcepanem i z żurawinami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a dzisiaj mini rogaliki super kruche [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Basia K Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Ale śliczne bułeczki :) Ja upiekłam placek z czerwonymi porzeczkami i kokosową kruszonką,ale wyszedł mi zakalec :( Może dlatego,że porzeczki były mrożone...? Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Pączki z nadzieniem różanym i lukrem :) Cytuj
figiel Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Nic nie piekę , bo wskazówka wagi uparcie *idzie* do góry :angry: .Kupiłam babkę na wypadek gości . Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Moje Fale Dunaju prezentowały się tak: Zrobiłam je z przepisu Krysi (Krystyna9) ślicznie dziękuję za ten przepis, ciasteczko pycha, a ten krem jest super, każdy kto jadł to ciasto pytał o ten krem - nie mogli go rozszyfrować :mrgreen: Pozdrawiam :D Cytuj
figiel Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Apetyczne ciasto mniam :biggrin: ... ciekawy skład kremu , wygląda na lekki , napowietrzony . Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Bardzo się cieszę Doroto, że wypróbowałaś mój przepis. Szczególnie cieszę się z tego, że się nie zawiodłaś na nim i ciasto posmakowało :blush: Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 :biggrin: Krysiu, nie zawiodłam się, przepis super, ciasto extra i godne polecenia, dziękuję :D Figielku, właśnie zainteresował mnie ten krem na zdjęciu, potem składniki tego kremu i wykonanie, aż go zrobiłam ...on jest właśnie taki lekki... PYCHA ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] na niedzielę był czarny królewicz Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 WoW! Jakie super ciacho, kolejne do wypróbowania, dziękuję :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.