Dorota Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Mniam :) Ja mam w planie upiec kruche ciasto z karmelem, ale dostałam buraczki i chciałam coś z nich zrobić, zobaczę więc jak z czasem będzie... ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) a ja właśnie dmucham na poparzone opuszki. Ściągałam z foremek rurki z ciasta kruchego, udającego francuskie. Musiałam to zrobic tuż po wyjęciu z pieca, bo później raczej bym juz ich nie zdjęła. Nooooooooooooooo, to idę nawijać druga partię rurek Edytowane 16 Marca 2012 przez Krystyna9 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 no i rurki już nadziane kremem. Super chrrrrrrrrrupiące i rozwarstwiające się wyszły [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Krystyno Twoje wypieki są tak piękne,że chce się monitor ugryźć hahaha :) Cytuj
Walczykk Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 dokładnie ;D mój jest już nadgryziony ;) ślinka na sam widok cieknie, świetna robota! Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Dziewczyny, serdecznie dziękuję za przemiłe słowa. Napisałam już przepis na rurki Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 Mniam :) jakie apetyczne :D Ja upiekłam kruche ciasto z karmelem i babkę bananową, ale niestety wyszedł lekki zakalec, może za dużo bananów? :wacko: Cytuj
kali_jesc_kali_pic Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Tort czekoladowy dla mamusi z okazji urodzin. Cytuj
kali_jesc_kali_pic Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 no i rurki już nadziane kremem. Super chrrrrrrrrrupiące i rozwarstwiające się wyszły [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Obśliniłam klawiaturę...no pięknie! Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 a dzisiaj upiekłam sobie ciepnięte. 1/4 już zjadłam gdy było takie cieplutkie jeszcze. Zdjęcia nie ma bo po ciemku mój aparat nie bardzo chce zrobic Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zrobiłam. Kiepsko bardzo wygląda, bo nie mam dobrego oświetlenia w domu. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 wrzucę link do tego ciasta, bo ono jest szybkie do zrobienia a jeszcze szybciej się je zjada, tak jest pyszne : ciepane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi