kate_76 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 A ja dzisiaj pieklam torta na jutrzejsze 4 urodzinki synka i serniczek z malinami Halinki ktorego nie moge pokazac bo juz jest w szkole ale jutro powiem o wrazeniach smakowych Cytuj
iwona30 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 A ja piekłam placek ziemniaczany z kaszą gryczaną pycha tym razem nie na słodko a na słono jutro do tego barszczyk czerwony i obiad gotowy. Cytuj
apsik Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Piękny torcik,u mnie koniec jabłecznika i zastanawiam się czy czegoś szybkiego nie upiec. Cytuj
iwona30 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zuziorek mogłabyś podać przepis na ten torcik bo jest super i pewnie też tak smakuje. Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 :razz: Zuziorku ten torcik jest wspaniały a córka stoi nademna i mi tu kaze piec a dopiero piekłam drożdzówkę iny ,ale przepis możesz podac bo wygląda apetycznie już bym chciała kawałek :razz: :D :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Iwonko i Wiola torcik Zuziorka jest w słodkościach pod nazwą placek z chałwą. Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 :razz: Dziekuje apsik tak myślałm że to to ,bo już przeszukiwałam forum i znalazłam ten przepis,pozdrawiam. :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Biszkopt z bitą śmietaną i wisienkami z nalewki. :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 - Milki wey, - Niezawodny serownik mojej mamy, - Placek Kubuś, - Wafel czekoladowo - rumowy Cytuj
Basia K Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Moja mama ma jutro urodziny,prosila mnie wiec o upieczenie ciast.Troche sie rozpedzilam,bo upieklam az 3! Szarlotke z beza Biedronke Sernik (podobny do tego z rosa) Iwona 30-u Ciebie tez jakas imprezka? Cytuj
basga Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Po raz pierwszy kopiec kreta i to nie z pudełka :grin: Cytuj
renigliwice Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Ja upiekłam znowu sernik gazetowy. Andrea- podaj proszę linka na to ciasto czekoladowe Nigelii. Pysznie się zapowiada. Pozdrawiam serdecznie. Renata :grin: :razz: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi