Krystyna9 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 a u mnie cieplutkie jagodzianki:) Cytuj
figiel Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Mniam , jakie apetyczne !!!..a jak pachną ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 WoW ale wypieki super - głodna się zrobiłam ;) A ja robiłam ciasto z jagodami Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Na szybko upiekłam babkowe z drzemem i ciasteczka z ciasta francuskiego z masą krówkową i bananem :) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 O! mniam :D Doruniu te ciasteczka to musiały być super - fajny pomysł, a to była gotowa masa krówkowa? Ja piekłam drożdżowe z jagodami i już połowę jest zjedzone ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Tak to była gotowa masa krówkowa położona na ciasto francuskie,na masę plasterek banana i zlepione u góry :) Szybkie jak przyjdą niespodziewani goście i smaczne :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 Super pomysł :D Dzięki Doruniu :) Muszę się kiedyś skusić Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 Wygląda przepysznie - oj zjadłoby się kawałeczek :biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi