Dorota Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 O! mniam, Doruniu brzmi ciekawie :) Ja coś z jabłkami, bo mam ich trochę ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 krucho-drożdżowe z dodatkiem musu z dyni, i z węgierkami Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Wygląda kusząco, i piękne kwiaty tam widzę 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Kruche z jabłkami Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 tydzień temu była szarlotka w półkruchym cieście a dzisiaj siedzi w piekarniku drożdżowy placek z kruszonką i suszonymi wisniami Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 A ja na prośbę męża ugotowałam babkę o smaku mocno waniliowym i obleję ją gorzką czekoladą z kawałkami pomarańczy :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 kurcze, nigdy nie jadłam gotowanej babki i nie mam pojęcia jak smakuje a teraz pokazuję to moje dzisiejsze drożdżowe. Żółciutkie niczym dzisiejsze słońce bo na swojskich jajach. W środku suszone wisnie a na wierzchu kruszonka Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Piękny wypiek Krysiu, rzeczywiście kolor super, ładnie Ci wyrosła i upiekła się :) Doruniu Twoja babeczka też zabrzmiała smakowicie i te kawałki pomarańczy w polewie - mniam :) ciekawa jestem jak się prezentowała :blush: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 chyba jestem najczęściej piekącą osobą na tym forum :D Właśnie dzisiaj upiekłam sernik z jabłkami pod makową pieczynką Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Ja wczoraj ugotowałam babkę z jabłkami :) Cytuj
Libercio Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Ja wczoraj upiekłam ciasteczka Afgańskie:) [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Jakie apetyczne ciasteczka, można się poczęstować? ;) Ps. Krysiu też tak sobie właśnie pomyślałam, że zdecydowanie prowadzisz na forum w wypiekach :) Cytuj
Libercio Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Oczywiście, można się poczęstować, nawet rzekłabym że należy się poczęstować:) Nieskromnie dodam, że wyszły mi smacznie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi