Dorota Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Dziękuję :mrgreen: Nie wątpię, bo smacznie wyglądają, czyli jeszcze lepiej smakują 🙂 Cytuj
Libercio Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Na niedzielę, jeśli moi domownicy wszystkiego nie zdążą dzisiaj zjeść upiekłam drożdżowca przekładanego dżemem porzeczkowym. Przepis znajdziecie na : [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
asienka19873 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zrobiłam tort urodzinowy o smaku brzoskiwini i maracuji dla fana druzyny piłkarskiej Galatasaray :) Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Piękne wypieki dziewczyny 🙂 Asieńko torcik extra! Ja piekłam teraz sernik i kruche ciasto z dynią Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 w sobotę robiłam charlotte piwną a w niedzielę smazyłam krążki drożdżowe Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Piękne wypieki dziewczyny 🙂 Asieńko torcik extra! Ja piekłam teraz sernik i kruche ciasto z dynią Dziękuję Dorotko :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Ja nadal eksperymentuję z babką gotowaną i dzisiaj będę gotowała babkę z malinami :) Cytuj
figiel Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Doruniu fajny pomysł .Ja piekę babki na parze ,ale nie dodawałam niczego oprócz rodzynek .Jestem ciekawa jak wyjdzie z malinami i pewnie inne owoce też by się nadawały . Ja chce upiec ciasto z malinami i śmietaną . Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Wcześniej gotowałam babkę z rodzynkami i bez niczego,ale spróbowałam do gotowego ciasta dodać spore jabłko pokrojone w ósemki i następnie w cienkie plasterki i wymieszałam z ciastem...wyszła świetna wilgotna babka :) Cytuj
basga Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 piernik z żurawiną i orzechami. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zrobiłam kruche ciastka " paluchy wiedźmy " na Halloween Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 WoW! Są rewelacyjne :biggrin: Cytuj
Libercio Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Świetne te paluchy wiedźmy:) JA zrobiłam grilandy orzechowe [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.