asienka19873 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzięki :) wszystkim bardzo smakował. Dopisuję do listy na święta :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 tydzien temu były gruzińskie ciastka orzechowe - cygara [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a na tę niedzielę był piernik z suszonymi śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 WoW! Same super smakowitości :biggrin: piękna gruba polewa na pierniku, to lubię :mrgreen: Ja upiekłam przepis z naszego forum ;) Cytuj
Libercio Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Poproszę o przepis na gruzińskie ciastka orzechowe - cygara - ślicznie i apetycznie wyglądają!!! Ja od paru dni piekę pierniki i bawię się w dekoratora. Nie mogę się oprzeć więc załączam zdjęcia:) Przepis na ciasto piernikowe znajdziecie na moim blogu:) 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja zrobiłam ciasto "wiśniowo- budyniowa pokusa " które sama sobie wymyśliłam :) wyszło super! Moim wczorajszym gościom bardzo smakowało :) https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_wisniowo_budyniowa_pokusa Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 u mnie był sernik . Taki trochę nietypowy, bo z ugotowanym budyniem robiłam. Nadziany furą suszonych moreli, podsmaczonych koniakiem Cytuj
Libercio Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Na poprzednią niedzielę upiekłam ciasto makaronikowe:) Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Libercio Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 O mniam! Super słodkości, pięknie się prezentują :D Ja upiekłam murzynka z bakaliami ;) Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja upiekłam...kurczaka:) u nas to już taka tradycja, że w niedziele na obiad jest pieczony kurczak:) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zielone ciasto na sylwestra z przepisu dorotki, tylko bez orzechów bo zapomniałam kupić :) biszkopt powinien być orzechowy. Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Takie jasne, bez orzechów ciasto też ładnie się prezentuje Asieńko, pozdrawiam :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 szarlotka królewska, na pomaranczową nutę No i czas rozpocząć sezon na pączki :) Zamierzam się jutro nasmażyć :) 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 szarlotka królewska, na pomaranczową nutę No i czas rozpocząć sezon na pączki :) Zamierzam się jutro nasmażyć :) Wygląda super ! gdzie mogę znaleść przepis na tą szarlotkę ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi