Dorota Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Oczywiście, że tak Aniu :biggrin: No no no zapowiadają się smacznie te racuchy 🙂 Cytuj
AnnaK Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Zapraszam na jeszcze ciepłe racuchy chlapaki. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Mmm wyglądają pysznie :) u nas nazywało sie to " pempuchy ", jeśli jest to ciasto drożdżowe kładzione łyżką na gorący tłuszcz, bez nadzienia :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 U nas pampuchy to okrągłe kluchy drożdżowe gotowane na parze. Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja piekłam ciasto z jabłkami i galaretką 🙂 Aniu, a mogłabyś się podzielić przepisem na chlapaki :blush: Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Dziękuję bardzo za przepis 🙂 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Na jutrzejsze walentynki zrobiłam deser Tiramisu 1 Cytuj
Rudolf Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Piękne :D, może kiedyś skosztuje póki co odchudzanie :D. 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Dziękuję bardzo :) krem jest w moich przepisach w temacie "tiramisu na biszkopcie" , gdyby ktoś chiałby się skusić to tu jest link : Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 szarlotka krucho-drożdzowa. Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.