Dorota Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 No nie dziwię się, bo jak można byłoby się oprzeć takim wypiekom :) Asieńko spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe dla Ciebie: zdrówka, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i wszystkiego, wszystkiego co najlepsze :D Cytuj
asienka19873 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 A dziękuję ślicznie :) pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ugotowałam babkę drożdżową z polewą :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 sernik szachownica u mnie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] 1 Cytuj
Libercio Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przygotowałam deser waniliowo-malinowy - naprawdę pyszny. Przepis znajdziecie na moim blogu:) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Świetny ten serniczek Krystyna9, można porosić o jakiś link do przepisu ? Wygląda smakowicie :) Ja zrobiłam z teściową w weekend kolorowe ciasto z galaretką, jabłkami i masą budyniową :) przepis znalazłyśmy w starych wycinkach gazet z przepisami . Bardzo fajne ciasto wyszło :) najlepsze na 2 lub 3 dzień. Kilka fotek + jedna z gazetki :) moje ciasto nie miało tak intensywnych kolorów, chyba dodam barwnika następnym razem hihi :) ale było smaczne. https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_kolorowe_ciasto_z_galaretka_jablkami_i_masa_budyniowa Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Mniam! Super wypieki i jakie kolorowe, takie wiosenne 🙂 Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Świetny ten serniczek Krystyna9, można porosić o jakiś link do przepisu ? Wygląda smakowicie 🙂 ależ proszę bardzo Szachownica . Sernik wcale nie jest trudno robić a jest przepyszny Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Super ciacho i rzeczywiście nie takie skomplikowane jakby się wydawało 🙂 Ja zabieram się za szarlotkę z rodzynkami ;-) Słodkiego weekendu dla Wszystkich, a dzisiaj pamiętajcie o czekoladzie! :biggrin: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 drożdżowe z żurawiną (mrożoną dałam) i marcepanową kruszonką [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
figiel Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 U mnie ciasto urodzinowe ;-) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Duuużą blachę tiramisu na biszkopcie, na jutrzejszą imprezę niespodziankę dla kuzyna i tort z motywem borussia dortmund z nadzieniem, które robi się do ciasta kopiec kreta ( jeszcze nie skończony :) ) https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_tiramisu_na_biszkopcie,ksiazka,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a u mnie sernik kokosowy [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi