ina12 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Upiekłam sernik na kruchym spodzie z kruszonką, a połowę sera jest z kakao. Połówki jabłek w cieście( wydrążony środek a w nich dżem). Cytuj
apsik Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ja upiekłam wytworną pyszotkę,przepis podam jutro. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Bardzo jesteś tajemnicza :razz: :razz: Już się nie mogę doczekać jutra :razz: Tylko zanim wszystko zjesz zrób zdjęcie :) Pozdrawiam Cytuj
biedroneczka Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ja upieklam pania walewska pycha Cytuj
iwona30 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ja upiekłam Białą Dame, Snikersa, Serownik, Placek Kubuś.Na małą imprezkę imieninową. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ja wczoraj przeglądałam stare przepisy i trafiłam na ten ciekawy przepis :wink: Polecam https://www.smaczny.pl/forum/PLACEK-WISNIOWY-t400.html Cytuj
monik76 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 A ja po raz pierwszy w życiu piekę ciasto - placek z chałwą (Danka_nt). Nie mam pojęcia co mi wyjdzie , ale kiedyś musi być ten pierwszy raz:) :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Brawo Monik :wink: Do odważnych świat należy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 A ja upiekłam biszkopt z przepisu Wioli i przełożyłam go lekkim deserkiem deovay i kremem budyniowym...jak zdążę to zrobię jutro fotki i pokażę Wam moje dzieło :wink: Cytuj
lovasterol Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 cześć dziewczyny błagam podajcie mi pełny przepis na pawi ogon bo nie mogę go znaleśc najlepej jak byście mogły go wysłac no mojego maila kasia.kaczmarczyk@wp.pl bo nie zbyt często tu bywam. z góry dzieki przeiski wasze są super wszystkie wypróbuje. Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Witaj! Ten przepis na pawi ogon jest tutaj: [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Basia K Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 A ja wczoraj upieklam z mysla o niedzieli szarlotke z beza (zeby wykorzystac musy z jesiennych jablek),ale...Poszlam do pracy na popoludnie i po powrocie zastalam pusta blaszke :wink: Dzis na szybko przed praca :wink:??: zrobilam lekki deser z galaretki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi