Dorota Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 WoW! Super, ślicznie dziękuję :biggrin: :wub: Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 wczoraj piekłam chałki na śniadanie i dzisiaj zaś drożdżowe. Ze śliwkami, kruszonką orzechową i cytrynowym lukrem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 u mnie zwykła szarlotka z dodatkiem resztki śliwek. Cytuj
MrFrodo Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Bezowe ciasto rafaello Cytuj
Libercio Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Ostatnio piekłam tort na roczek - przyznam że więcej czasu zajęło mi dekorowanie niż pieczenie, ale efekt był zadowalający:) Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 WoW! Ale super tort :biggrin: Gratuluję talentu! :D Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 sernik mini z ricotty [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i bez pieczenia [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Ale apetyczne cudeńka! :biggrin: Cytuj
Libercio Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Zastanawiam się co jest "dachem chatki puchatki" Krystyno 9, bo ja używam herbatników, a Twój sernik wygląda o wiele lepiej. Możesz mi zdradzić co to za produkt (wafle zbożowe??) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 już dwa razy dawałam odpowiedź i mi wywala nie wiadomo dlaczego. To są zwykłe herbatniki i ganache na wierzchu. Może to zrobiła moja masa serowa ? Daję przepis na moją wersję domku Cytuj
asienka19873 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Zrobiłam rurki z waniliowym kremem :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 taką ciut inną szarlotkę upiekłam dzisiaj [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i upiekłam sobie dynię Hokkaido [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 WoW ale super smakołyki - na co by się tu skusić? ;-) Szarlotka super - w pięknym złotym kolorze :wub: Ja też zabieram się zaraz za szarlotkę, ale na kakaowym spodzie ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi