basga Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 mąż upiekł piernik z torebki ale coś słabo wyrósł,dobrze że jemu to nie przeszkadza. Cytuj
figiel Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Ja nic nie piekłam na niedzielę , bo byłam na imieninowej kawie z pyyyszznnnyymm tortem i ciachem ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Eee tam Basiu, ważne że upiekł, że umie i że Mu się chce - też bym tak chciała ;) Figielku, od czasu do czasu trzeba popróbować wypieków innych :mrgreen: a jeśli chodzi o mnie, to mi zawsze smakuje lepiej kogoś wypiek niż mój :wacko: :blush: ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Ja upiekłam jabłecznik królewski :) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Dorotko zgadza się - mi też smakują ciasta u kogoś .Wczoraj posmakowałam ciasto z kremem z dodatkiem bułek namoczonych w mleku , było bardzo dobre . Cytuj
basga Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 ja mam tak samo-u kogoś zawsze lepsze. a taką masę z bułeczek to znam-faktycznie prosta i dobra. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 ciasto migdałowe z gruszkami i z imbirem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] przepis na ciasto od Małgosi Polecam, bo jest bardzo pyszne Cytuj
basga Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 mąż upiekł pizzę. Cytuj
basga Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 właśnie w piekarniku siedzi pierwsza partia ciasteczek owsiano-kokosowych-pierwszy raz je piekę. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 na razie jest wytrawnie. Bułki na śniadanie (ciasto z mąką graham żytnią) z mozarellą i pomidorkami koktajlowymi [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i kilka maleństw z samą mozarellą [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 Oooo! jakie piękne i ciekawe :D U nas babka z jabłkami ;) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 i szarlotka tatrzańska, z której nie jestem zadowolona. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Ja zrobiłam tort z Kubusiem Puchatkiem dla mojego chrześniaczka (ciemne ciasto z kakaem i marmoladą przełożone masą budyniową) i Cytrynkę z przepisu apsik :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi