niuniaczek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wczoraj zrobiłam to ciasteczko. Robi sie je szybko. Też wykorzystałam jabłka ze sloika (zrobiłam wcześniej takie przetwory). Nie powiem - niczego sobie- jak sie nie ma czasu - to naprawdę polecam, :grin: Cytuj
aga75 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Skusiłam sie na to ciasteczko. Doskonale smakuje na ciepło podgrzane w kuchence mikrofalowej. Cytuj
basga Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Cieszę się,że smakuje!Na ciepło jeszcze nie próbowałam,nie rozpływa się masa jabłkowa? Cytuj
aga75 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Cześć. masa się nie rozpływa.Może ciut polewa,bo zrobiłam czekoladową ale to nawet apetycznie wygląda jak kropla czekolady spłynie bo boku ciasteczka. A w kuchence mikrofalowej pogrzewam tak na ok 20-25 sek na 800 wat Cytuj
apsik Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Basiu mam pytanie ile użyć jabłek ze słoika na kostkę masła. Mam ochotę jutro to zrobić. Cytuj
basga Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Elu-akurat nic się nie stanie gdy będzie ich więcej,takie większe słoiki są chyba po około 900 gram,lepiej aby jabłek zostało/np.do naleśników/. ;) Cytuj
an69 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja równiez wypróbowałam... próba odbyła się w domu i w pracy, musiałam porozdawać przepis. Jabłka były ze słoiczka firmy STOVIT a na wierzch rozpuściłam 2 białe czekolady z paroma łyżkami mleka. Bardzo dobre! Cytuj
basga Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Też kupiłam gotową masę jabłkową i będzie ciacho na święta,choć córka chce roladę ale z tej blachy to będzie większa wyżerka :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi